27-07-07

 Een bewogen week...

Hej allemaal,

 

Ik zal nu maar al voor de zekerheid een berichtje posten, want de komende dagen belooft het weer hectisch te worden. Morgen staat er een bezoek aan de markt in Otavalo met YFU op het programma en in het weekend ga ik 2 dagen naar Colombia. En misschien (al staat dat nog niet vast) ga ik ook nog een dag naar Baños.

Zondagochtend werd ik gewekt door mijn "mama", omdat mijn mama uit Belgie belde. Dat was wel leuk om ze na 3 weken nog eens te horen en ook met mijn zus heb ik nog een leuke babbel gedaan. Daarna ben ik samen met Pablo en Vero naar de artisanale markt geweest, omdat mijn broer nog iets voor zijn gastgezin in Duitsland wou kopen (Hij was er vorig jaar, maar dan voor een schoolprogramma.). Daar kwam ik Ieva (Letland) tegen die me vertelde hoe fantastisch de reis naar de Galapagoseilanden was geweest... Ze had zelfs met zeehonden gezommen... En dat moet volgens mij echt wel super zijn!!! Daarna heb ik samen met Anne een taxi naar "Museo del Aqua" genomen waar we "Danza Ritual" gezien hebben. Dat was echt wel de moeite!!! Met al die watereffecten en verrassende wendingen.... Echt super!!!

Maandag zijn we (Susanne, Anne en ik) terug naar Plaza de Foch geweest waar we een overheerlijke, maar echt overheerlijke chocomelk met marsmellows hebben veroberd. Dat was echt genieten!!!

"Téléferico" (een soort kabelbaan) stond dinsdag op het YFU-programma. Eerlijk gezegd was dat niet echt "big deal". Eerst gingen we dus naar boven (redelijk logisch ), dan hebben we daar een beetje rondgelopen (Je had er wel een mooi uitzicht; dat is waar!!!), gegeten en daarna zijn we terug naar beneden gegaan... Hebben we daar nog een beetje van de zon genoten en zijn daarna terug huiswaarts gekeerd. ---> Ik vond het best tof, maar als je die wachtrijen zag dan verwachtte je toch meer... Gelukkig mochten wij in de "Expressrij" wachten (wat wel duurder was, maar ja), zodat we na 5 minuutjes toch in een bolletje konden plaatsnemen...

Gisteren was het me toch weer mijn dagje zenne. `s Middags was ik samen met mijn zus en papa gaan lunchen... Natuurlijk was ik mijn handtas vergeten; dus wij na de lunch met Carlos (een werknemer van papa) terug naar huis (Mijn zus moest toch thuis afgezet worden; dus zo erg was het nu ook weer niet .). Daarna vroeg Carlos waar ik naartoe ging. Ik zei dat ik had afgesproken met een paar vriendinnen in Quicentro en ik vroeg ofdat hij me aan de katholieke universiteit kon afzetten, want dan kon ik daar de bus nemen. Hij stelde voor om me ineens naar Quicentro te brengen. Maar ik zei dat dat niet nodig was... al had ik dat beter wel gedaan! Ik was namelijk veel te vroeg afgestapt, maar uiteindelijk na ongeveer 30 minuten wandelen en het 3 keer te vragen was ik er dan toch geraakt! Oef!!!

En deze ochtend ben ik naar de markt van Santa Clara geweest, waar ik ook een hele story heb meegemaakt, maar die zal ik jullie wel besparen!!!

 

Zo, je ziet het; ik amuseer me hier nog altijd geweldig en zal het dan ook spijtig vinden als ik 2 augustus op de kalender zie verschijnen... Maar ja, aan alle mooie liedjes komt een einde, hé!!!

 

Dikke kus,

Sofie

02:35 Gepost door Sofie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.